fbpx

Tags : Европска недела на мобилност

Министерот Бочварски и директорот Закоњшек ја промовираа „Европска недела на

Зелената агенда е висок приоритет на Министерството за транспорт и врски со што преземаме низа мерки и активности за нејзина промоција како политика на Владата за заштита на животната средина и намалување на аерозагадувањето, истакна министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски при денешната посета на општина Дојран. Министерот заедно со директорот на Постојаниот Секретаријат […]