fbpx

Tags : Фестивал Прилеп

„Лајко Сезнајко“ ќе учествува на Фестивалот „Силјан Штркот“ во Прилеп

Детската едукативна интерактивна претстава ” Дружината на Лајко Сезнајко” која е дел од проектот “Животните од фармата” реализиран од здружението „Видливост“ од Струмица, а финансиски поддржан од Општина Струмица, во недела ќе се одигра во Прилеп. -Како дел од одржливост на проектот кој беше реализиран во 2018 година, деновиве претставата се обновува за да учествува […]