fbpx

Tags : Инженерски прстен

По дваесетти пат доделен Инженерски прстен на најдобрите дипломирани инженери

По дваесетти јубилеен пат, вчеравечер, беше доделен Инженерскиот прстен на најдобрите дипломирани инженери во Македонија. Во организација на Инженерската институција на Македонија и Комората на овластени архитекти и овластени инженери, под покровителство на Претседателот на Република Северна Македонија, Инженерски прстен добија уште 12 нови дипломирани студенти. Ова признание досега го добиле 214 најдобри студенти од […]