fbpx

Tags : лични документи

Тошковски: Безбедносната состојба на територија на СВР Струмица е стабилна,

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски денеска беше во посета на струмичкиот крај каде оствари работни посети на Секторот за внатрешни работи Струмица, Отсекот за управни работи Струмица и канцеларијата за управни работи во Ново Село. Министерот Тошковски од страна на раководството на СВР Струмица беше брифиран дека генерално безбедносната состојба на подрачјето кое го […]

Известување од СВР Струмица за издавање и подигање лични документи

Секторот за внатрешни работи Струмица, Одделение за управни работи, ги известува граѓаните дека Отсеците за управни работи во Струмица и Радовиш ќе работат и во сабота (10.07.2021) со работно време од 08.00 до 16.00 часот. Во овој термин граѓаните ќе може да ги подигнат веќе изготвените лични документи,  како и да аплицираат за издавање на […]