fbpx

Tags : локален пат

Ќе се реконструира локалниот пат од крстосница со пат кон

-Пред една година ветив асфалтирање на локалниот пат од крстосница со пат кон Брана Турија до центар во с.Доброшинци кој е навистина во катастрофална состојба.  Од прв ден работиме посветено и фокусирано на решавање на децениски проблеми на нашите сожители. Од првиот ден кога станав градоначалник активно работиме на проектот за реконструкција на патниот правец […]