fbpx

Tags : Лоокален совет за превенција

Локалниот совет за превенција почнува со превенирање на проблемите со

Локалниот совет за превенција денеска ја одржа 13-та работна конференција на која што присуствуваа и директорите на основните и средните училишта и претставници од Советите на родители, а на дневен ред беа теми од областа на образованието. Градоначалникот Костадин Костадинов го истакна задоволството што конечно со изборот на денешните теми, Локалниот совет за превенција започнува […]