fbpx

Tags : Медена земја

СОФ 2020: Медена земја со нов термин за проекција

Поради дождот кој два дена по ред ја зафати Струмица во вечерните часови, дел од филмската програма на СОФ 2020 беше откажана и добива нови термини. Откажаното прикажување на краткометражните филмови „Стикер“, „Без љубов“, „Види ја ти неа“ и „Награда“ ќе се одржи вечерва, четврток од 21:00 часот. Веднаш по кратките филмови ќе се прикаже […]