fbpx

Tags : Ние сме Европа

Во Струмица се одржа трибина во рамки на кампањата „Ние

Струмица вечерва беше домаќин на отворената трибина Македонски труд – европска социјална политика во кампањата „Ние сме Европа“ којашто се одржа во Амфитеатарот во градскиот парк. Учесниците на трибината прв ги поздрави градоначалникот Костадин Костадинов, кој во своето обраќање ги презентираше европските вредности кои Струмица одамна ги практикува. -Има ли поубаво место да се зборува […]