fbpx

Tags : ново крило

Новото крило на струмичката болница се подготвува за прием на

-Разговаравме како постепено да се подготви дел од новото крило на болницата, кое е што е целосно опремено со кревети и со централен довод на кислород и за неколку денови може да биде ставено во функција, рече министерот за здравство, Венко Филипче при денешната посета на струмичката болница. Во новото болничко крило има стотина кревети, […]