fbpx

Tags : обучени 15 лица

Обучени 15 лица за услугата помош, нега на стари и

Денеска во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица се одржа завршниот испит од првиот циклус на обуки финансирани од Австриска агенција за развој, Австриски Црвен крст и Швајцарски Црвен крст. Вкупно се обучени 15 лица на територијата на општина Струмица кои ќе можат да ја даваат услугата помош и нега во домот на […]