fbpx

Tags : отворен ден

Отворен ден во Средното училиште „Димитар Влахов“

Во СОУУД „Димитар Влахов“ денеска се одржа Отворен ден на училиштето на кој беа презентирани образовните профили пред полуматурантите како одлична можност во изборот на училиште за продолжување на нивното образование. Учениците од училиштето на идните средношколци им ги пренесуваа и своите искуства од воспитно – образовниот процес. На Отворениот ден, присуствуваа и членови на […]

Министерот Спасовски присуствуваше на Отворениот ден на полицијата со граѓаните

Денеска во Струмица, Струга, Велес, Крива Паланка и Крушево започнаа свечените активности по повод  7 Мај – Денот на македонската полиција.  Под мотото „МВР за граѓаните“, согласно веќе етаблираниот концепт ,,Полицијата во служба на граѓаните”, се одржаа свечености на кои присуствуваше раководството на МВР на различни локации во државата, но со заедничка цел – полицијата да биде […]