fbpx

Отворен ден во Средното училиште „Димитар Влахов“

 Отворен ден во Средното училиште „Димитар Влахов“

Во СОУУД „Димитар Влахов“ денеска се одржа Отворен ден на училиштето на кој беа презентирани образовните профили пред полуматурантите како одлична можност во изборот на училиште за продолжување на нивното образование.

Учениците од училиштето на идните средношколци им ги пренесуваа и своите искуства од воспитно – образовниот процес.

На Отворениот ден, присуствуваа и членови на Советот и претставници на општина Струмица.

Share via
Copy link