fbpx

Tags : Димитар Влахов

ССОУУД „Димитар Влахов“ го одбележа Светскиот ден на здравјето

-Здравјето е нашето најголемо богатство, а неговата заштита треба да ни биде приоритет секој ден.Заштитата на здравјето беше и целта на денешниот настан што по повод 7 април -Светскиот ден на здравјето го организираа учениците и професорите од струката – здравство и заштита при СОУУД „Димитар Влахов“ во Градскиот парк.Им благодарам на учениците за услугите […]

Отворен ден во Средното училиште „Димитар Влахов“

Во СОУУД „Димитар Влахов“ денеска се одржа Отворен ден на училиштето на кој беа презентирани образовните профили пред полуматурантите како одлична можност во изборот на училиште за продолжување на нивното образование. Учениците од училиштето на идните средношколци им ги пренесуваа и своите искуства од воспитно – образовниот процес. На Отворениот ден, присуствуваа и членови на […]