fbpx

Tags : патишта

Сите патишта во Струмичкиот регион се проодни

Регионалниот РЦУК Струмица, известува дека сите патни правци на Струмичкиот регион(Струмица, Босилово, Василево, Ново Село, Радовиш, Конче, Валандово, Гевгелија, Богданци, Дојран) се проодни, а од 09:30 за патниот правец Струмица – Берово нема забрана за движење на тешки товарни возила. Фото: од вчерашното чистење на снегот од Зимската служба на ЈПКД „Комуналец“ Струмица