fbpx

Tags : Патни трошоци

Николовски: Јас и Заев се откажавме од средствата за патни

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски преку социјалните мрежи информираше дека тој и лидерот на партијата, Зоран Заев, се откажуваат од средствата за патните трошоци. ,,Укинувањето на патните трошоци за пратениците е изборно ветување на #СДСМ и наша програмска определба. За да дадеме пример, да бидеме оние од кои оваа иницијатива тргнува во пракса, вчера […]