fbpx

Tags : првоборец

Фото:99 годишниот првоборец Јован Величковски и министерот Спасовски

Првоборецот од беровско Митрашинци и прв началник на полицијата во Берово, 99 годишниот Јован Величковски, срдечно се поздрави со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски на денешното откривање споменик на четворицата бранители во Берово од конфликтот во 2001 година. -Оваа фотографија кажува многу. Мојот дедо е прв началник на полицијата во Берово и првоборец во […]