fbpx

Tags : расчистување

Почна расчистувањето во „Глобал“

Денеска почна расчистувањето на остатоците од големиот пожар во Трговскиот центар „Глобал“. Екипи на ЈПКД „Комуналец“, под раководство на директорот Зоран Горгиев, со специјализирани машини за чистење и возила за подигање на сметот ги расчистуваат остатоците и ги вадат пред влезовите на „Глобал“ каде се товарат во камионите. Според најавите од директорот Горгиев расчистувањето треба […]