fbpx

Tags : симболично одбележување

Годинава со симболично одбележување на карневалските празнувања

Заради пандемијата и годинава нема да се организираат големите карневалски манифестации како што се главната карневалска вечер со дефиле на карневалските групи, која требаше да се одржи на 13 овој месец, маскенбалот и детскиот карневал, соопштија од Организацискиот одбор на Струмичкиот карневал.