fbpx

Tags : синдикати

Синдикатите и градоначалникот Костадинов договорија покачување на платата од 2.806

Денеска, се оствари средба помеѓу Претседателот на ССМ, Дарко Димовски, Претседателот на УПОЗ, Трпе Деаноски, претседателите на синдикалните организации во Општина Струмица и Јавните комунални претпријатија со Градоначалникот на Општина Струмица , Kostadin Kostadinov . На задоволство на работниците и нивните претставници, Градоначалникот Костадинов ги прифати барањата на синдикатите и платите на сите вработени во […]