fbpx

Tags : социјални станови

Објавен огласот за распределување на 37 социјални станови во Струмица

Министерството за траснпорт и врски ги овјави огласот  за распределување на 37 социјални станови во општина Струмица во станбенa зградa на улица“Ѓорѓи Василев“ број на зграда 44 во Струмица изградени по Програмата за изградба и одржување на станови сопственост на Република Северна Македонија во општина Струмица, а согласно рамковниот договор за заем склучен меѓу Банката за развој при […]