fbpx

Објавен огласот за распределување на 37 социјални станови во Струмица

 Објавен огласот за распределување на 37 социјални станови во Струмица

Министерството за траснпорт и врски ги овјави огласот  за распределување на 37 социјални станови во општина Струмица во станбенa зградa на улица“Ѓорѓи Василев“ број на зграда 44 во Струмица изградени по Програмата за изградба и одржување на станови сопственост на Република Северна Македонија во општина Струмица, а согласно рамковниот договор за заем склучен меѓу Банката за развој при Советот на Европа и Република Северна Македонија

Во продолжение огласот на следниот линк:

http://www.mtc.gov.mk/media/files/2021/Oglas%20za%20socijalni%20stanovi%20%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B0%202021.doc

Share via
Copy link