fbpx

Tags : оглас

Тече огласот за завршување средно стручно образование преку програмата „Втора

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија ги потсетува граѓаните дека во тек е реализација на мерката за завршување на средното стручно образование „Втора шанса“. Сите невработени лица, кои се со пониски квалификации, можат да го дооформат своето средно стручно образование преку оваа најнова пилот програма. „Втора шанса“ претставува одлична можност да го завршат своето […]

Објавен огласот за распределување на 37 социјални станови во Струмица

Министерството за траснпорт и врски ги овјави огласот  за распределување на 37 социјални станови во општина Струмица во станбенa зградa на улица“Ѓорѓи Василев“ број на зграда 44 во Струмица изградени по Програмата за изградба и одржување на станови сопственост на Република Северна Македонија во општина Струмица, а согласно рамковниот договор за заем склучен меѓу Банката за развој при […]

Оглас за вработување во ЕВН-Кориснички Енерго центар во Струмица

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Северна Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата.КАРИЕРА ВО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА За потребите на Корисничкиот Енерго Центар во Струмица во Група 2, бараме:.ЕЛЕКТРО-МОНТЕР ВО СТРУМИЦА (М/Ж)Работни задачи:Исклучување и повторно вклучување на корисници на дистрибутивната мрежаОтчитување на податоци од броилаКонтрола на приклучоци и […]

Општина Богданци објави оглас за реконструкција на улици

Општина Богданци објави оглас за доделување договор за јавна набавка за реконструкција на улици на територијата на Општина Богданци. Набавката се состои од два дела. Дел 1: Чистење, тампонирање и поставување на бехатон со набавка, транспорт и поставување на улични бетонски рабници на улици и делови од улици во населено место Богданци и дел 2: […]