fbpx

Tags : соеви

Филипче:Само вакцинирани може да бидеме заштитени од новите соеви на

-Само вакцинирани може да бидеме заштитени од новите соеви на вирусот. Сите стручни светски анализи покажуваат дека вакцините се безбедни и ефикасни да не заштита од развој на тешка форма на болеста. Делта (индиски) сојот е присутен во околу 100 земји во светот, оттука ние како држава не може да бидеме изземени тој да се […]