fbpx

Tags : Сојуз на синдикат на земјоделци

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го привршува проектот „

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го привршува проектот „Со подигнување на јавната свест до намалување на ранливоста на струмичкото земјоделство од климатските промени“,финансиски поддржан од Општина Струмица. Во изминатитеве месеци се преземени повеќе активности, а изминатите денови продолжи конкретната реализација на проектот, преку повеќе средби и активности за едукација и подигање на свеста на […]

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „Со подигнување на јавната свест до намалување на ранливоста на струмичкото земјоделство од климатските промени“,финансиски поддржан од Општина Струмица. Во изминатите скоро два месеци се преземени повеќе активности, а изминатите денови почна и конкретната реализација на проектот, преку повеќе средби и активности за едукација и подигање […]

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „Намалување

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „Намалување на ранливоста на струмичкото земјоделство од климатските промени“, финансиски поддржан од Општина Струмица. Во изминатите скоро два месеци се преземени повеќе активности, а во наредните денови ќе почне и конкретната реализација на проектот, со кој се предвидени повеќе активности на едукација и подигање на свеста […]