fbpx

Tags : СОУУД „Димитар Влахов“

Одбележан патрониот празник на СОУУД „Димитар Влахов“

Денес се навршуваат 145 години од раѓањето на македонскиот револуционер, општественик и државник Димитар Влахов. По тој повод учениците и вработените во СОУУД „Димитар Влахов“, со пригоден говор и културно-уметничка програма, на достоинствен начин го одбележаа патрон празникот на училиштето. На одбележувањето на патрон-празникот присуствуваа и членови на Советот на општина Струмица и претставници на […]