fbpx

Tags : ССК

НОВ ДИГИТАЛЕН МАКЕДОНСКИ ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ

Во насока на зголемување на искористеноста на капацитетите во секторите туризам и угостителство, денес Сојуз на стопански комори на Македонија организираше презентација за дигитален маркетинг во туризмот и практична обука за користење на новата дигитална платформа „Македонски Туристички Водич“, како дел од активностите на потпроектот „Промоција на информатички технологии за развој на туризмот“, финансиран во рамки […]