fbpx

Tags : стандард

Филипче од Струмица: Ќе внесеме нова економска енергија за европски

Денеска од Струмица д-р Венко Филипче, носител на листата на кандидати за пратеници на СДСМ и Коалицијата за европска иднина, порача дека СДСМ ќе внесе нова економска енергија за европски раст и стандард на граѓаните и бизнис секторот. „Најуспешни се оние земји во кои се создаваат бизниси, каде што има претприемачка идеја и средина која […]