fbpx

Tags : улични продавачи

Уличните продавачи ќе можат од четврток да продаваат на Пазарот

ЈПКД „Комуналец“ Струмица ги известува сите граѓани и правни лица дека од четврток 9 декември 2021 година Пазарот за земјоделски производи „Чешел“ ке биде отворен секој ден освен недела. -Со ова овозможуваме сите лица кои секојдневно продават производи на недозволени места да добијат свој легален простор за продажба на своите производи. Секое продавање надвор од […]