fbpx

Tags : улица Младинска

„Комуналец“ почна со реконструкција и изградба на нова канализациска мрежа

ЈПКД „Комуналец„ Струмица започна со реализација на проектот за реконструкција на постојната и изградба на нова атмосферска канализација на улицата „Младинска“. Со проектот е планирано поставување на 200 метри нова атмосферска канализациска мрежа со широчина на цевки ф 600 мм, од која водата ќе истекува во каналот на улица „Крушевска Република“ со што на делот […]