fbpx

Tags : второ

Второ прскање против комарци во Југоистокот на 22, 23 и

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известува сите граѓани од овој регион дека второто прскање против комарци ќе се изврши на 22, 23 и 27 јули 2020 година, со следниот распоред: 1. На 22.07.2020 година (среда), во период од 19.00 до 02.00 часот во општините Конче, Радовиш, Струмица и Василево; 2. На 23.07.2020 […]