fbpx

Tags : заменици министри

СДСМ ги утврди кандидатите за министри и заменици министри во

Интегрален текст на соопштението на СДСМ На денешната седница Централниот одбор на СДСМ донесе повеќе одлуки и заклучоци.Врз основа на иницијативата за широк Европски фронт, Централниот одбор на СДСМ го овласти претседателот Димитар Ковачевски да формира работна група и да разговара со сите политички субјекти, невладини организации, граѓански здруженија, активисти, сите оние кои го поддржуваат […]