fbpx

[Видео] Дебитантскиот настап на Пандев во македонскиот фудбалски дрес

 [Видео] Дебитантскиот настап на Пандев во македонскиот фудбалски дрес

На 6 јуни, 2001 година, против Турција на квалификациите за Светското првенство 2002 година на 17 години дебитираше Горан Пандев, најдобриот македонски фудбалер на сите времиња.

Share via
Copy link