fbpx

Ин мемориам:Почина поранешниот фудбалер и тренер, Аце Стојанов

 Ин мемориам:Почина поранешниот фудбалер и тренер, Аце Стојанов

Аце Стојанов (1971-2024), поранешен фудбалер на Тиверија, Беласица, Влазрими од Струга, Вардарски од Богданци и Хоризонт од Турново, почина вчера на 53 годишна возраст.

Покрај богата играчка кариера, Стојанов беше тренер и координатор на екипите на Тиверија, Беласица, Нов милениум од Сушица и Хоризонт од Турново.

Своето богато фудбалско знаење на крајот од својот живот им го пренесуваше на младите категории фудбалери на Хоризонт од Турново.

Share via
Copy link