fbpx

Попишани еден милион граѓани

 Попишани еден милион граѓани

Државниот завод за статистика денеска објави дека до 15.00 часот се попишани 1.000.034 лица и дека попишувањето оди во најдобар ред и согласно планираниот интензитет.

Граѓаните кои имаат дилеми и нејаснотии во врска со процесот на попишување можат да се обратат во Бирото за Попис и на телефонските броеви кои се објавени на веб-страницата popis2021.stat.gov.mk

Share via
Copy link