fbpx

Tags : 10 и 11 јули

На 10 и 11 јули прскање против комарци во осум

-Се известуваат граѓаните од општините во Југоисточниот регион, дека на 10 и 11 јули 2024 година, во периодот од 20:00 часот до полноќ ќе се врши теристична дезинсекција против возрасни комарци и тоа во следниве општини: -10 јули (среда) во општините Радовиш, Конче, Валандово и Дојран -11 јули (четврток) во општините Ново Село, Босилово, Василево […]