fbpx

Tags : 168 нови случаи

Нови 168 случаи на ковид-19, тројца починати

Во последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 168 нови случаи на ковид-19. – Скопје 83– Куманово 8– Дебар 2– Штип 6– Прилеп 3– Тетово 26– Струга 5– Битола 2– Охрид 8– Гостивар 8– Крива Паланка 1– Крушево 1– Кочани 1– Пробиштип 2– Македонски Брод 1– Свети Николе 4– Кичево 6– Ресен […]