fbpx

Tags : 23 јануари

Влада: Второто полугодие ќе започне на 23 јануари

Владата на Република Северна Македонија, денеска на 118-та редовна седница, го разгледа и го усвои предлогот на Министерството за образование и наука, второто полугодие од учебната 2022/23 година наместо на18 јануари да започне на 23 јануари (понеделник) со физичко присуство за сите ученици. Во образложението од Министерството за образование и наука е наведено дека зимскиот […]