fbpx

Tags : агро-метереолошки станици

Заокружен проектот за поставување агро-метереолошки станици во Југоистокот

Форумскиот циклус од 2019 година заврши вчера со презентација на резултатите на проектот „Агрометеоролошки станици за заштита на земјоделските култури и животната средина“, а се одржа во организација на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион. Сесијата се одржа во хотел „Сириус“ во Струмица, според протоколите и препораките на Владата за заштита од Ковид-19. На […]