fbpx

Tags : аудио книга

Промовирана аудио книгата „Вистина или лудост“ од Оливера Трајковска

Аудио книгата „Вистина или лудост“ на авторката Оливера Трајковска беше промовирана во Занаетчискиот дом во Куманово во знак на одбележување на Светскиот ден на слепите лица. Како гест на внимание, слепите лица на промоцијата добија УСБ стик со поставена аудио книга наменета за домашна употреба. На промоцијата се читаа раскази од аудио книгата која веќе […]