fbpx

Tags : болни

Во Струмица ќе гласаат 473 болни и шест лица во

До Општинската изборна комисија во Струмица до синоќа, кога беше последниот рок за поднесување на барања за гласање на болни и изнемоштени лица, се поднесени вкупно 473 барања и шест за лица кои во самоизолација, сооппшти претседателот на ОИК-Струмица, томислав Андреев. Според него, комисијата денес ќе ги разгледа барањата и сите тие што имаат потребна […]