fbpx

Tags : брана Водоча

Изгаснат е пожарот кај браната „Водоча“

Изгаснат е пожарот кој денеска напладне избувна кај браната „Водоча“ и зафати сува трева. Во гаснењето на пожарот учествувале тројца пожарникари и едно против пожарно возило и со брзата интервенција спречено е негово проширување иако зафатил мал простор. Фото: архива