fbpx

Изгаснат е пожарот кај браната „Водоча“

 Изгаснат е пожарот кај браната „Водоча“

Изгаснат е пожарот кој денеска напладне избувна кај браната „Водоча“ и зафати сува трева.

Во гаснењето на пожарот учествувале тројца пожарникари и едно против пожарно возило и со брзата интервенција спречено е негово проширување иако зафатил мал простор.

Фото: архива

Share via
Copy link