fbpx

Tags : Брисел

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТАДИНОВ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ВО БРИСЕЛ

Делегација од Општина Струмица, на покана на европратеникот Илхан Ќучук, во рамки на посетата на Европскиот парламент ќе оствари серија средби со претставници на Република Бугарија и Република Северна Македонија, соопштија од Општината. Во рамки на посетата, Градоначалникот Костадинов со делегацијата составена од Александар Оџаков, секретар на општина Струмица, Марјан Даскаловски, претседател на Советот на […]