fbpx

Tags : Центар за грижа за корисници

„Комуналец“ отвори Центар за грижа на корисници 13-110

За поголема ефикасност и побрз одговор на комуналните проблеми со кои се среќаваат граѓаните ЈПКД „Комуналец„ отвори телефонски број 13-110 кој работи 24 часа, а на кој сите граѓани можат да ги пријавуваат сите дефекти на водоводната и канализационата мрежа како и проблемите од јавна чистота. На овој број можат да се јават и сите […]