fbpx

Tags : Чисти ридови

В недела по четврти пат еко акција „Чисти ридови за

В недела на 31 март 2024 година ќе се реализира еко акцијата „Чисти ридови за сите “ која ја организира Велосипедскиот клуб „Актив“ во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село.  Акцијата ќе се спроведе на следните локации: Општина Струмица:– групата ќе започне од РЦСОО „Никола Карев“ во 10:00 часот од каде групата ќе се упати […]