fbpx

Tags : Џамбо Агушеви оркестар

„Џамбо Агушеви оркестар“ со концерт за паметење во Тирана

„Џамбо Агушеви оркестар“, во организација на македонскиот КИЦ во Тирана настапија на фестивалот ,,Clouds“ со двочасовен концерт за паметење, соопштија од Министерството за култура. „Просторот кој се наоѓа во центарот на градот, беше исполнет до последно место со публика. Агушеви настапија супериорно, величествено убаво, свиреа технички совршено во манир на големи светски артисти, плетејќи мрежа […]