fbpx

Tags : Џио Струмица

Владо Милев се врати во Џио Струмица

Македонскиот одбојкарски репрезентативец Владо Милев потпиша договор со матичниот клуб Џио Струмица и по тринаесетгодишна интернационална кариера повторно ќе игра во нашиот домашен шампионат, објави Одбојкарската федерација на Македонија на својата официјална страница. Покрај тоа што ќе биде големо играчко засилување за најуспешниот тим во последната деценија кај нас, Милев ќе ја извршува и функцијата […]