fbpx

Tags : дијаспора

Коста Костадиновски од Капитал Ассет Менаџмент со порака: Дијаспората, преку

Комерцијална ПР објава Инвестирањето во Македонија може да биде профитабилно и наградено бидејќи македонскиот финансиски систем претрпе значителни трансформации во последните три децении и ги има сите потребни алатки и институции со кои инвеститорите можат да остварат капитални добивки користејќи го потенцијалот на земјата. Ова го пренесе Коста Костадиновски, директор на Капитал Ассет Менаџмент, пред […]