fbpx

Tags : дрворед

„Комуналец“ и Општина Струмица подигаат дрворед покрај каналот во Градско

ЈПКД „ Комуналец „ во соработка со Општината започна со садење на дрворед покрај каналот во Градско Балдовци. Дрворедот е во должина од 600 метри и се засадени шеесетина јаворови дрвја. -Да се однесуваме одговорно и да не ги уништуваме новите садници кои за неколку години секако значително ќе го подобрат изгледот и ке овозможат […]