fbpx

Tags : Европска куќа

Отворена Европска куќа во Струмица

По Скопје, Струмица е вториот град во државата којшто доби Европска куќа. -На денешното отворање, на коешто присуствуваа претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и амбасадорот на Европската Унија во Република Северна Македонија, Дејвид Гир, клучот од Европската куќа им го предадов на младите луѓе од Струмица.Европската куќа ќе биде исклучително „жив“ […]